Professionel gulvlægning og gulvreparation

Rødgaard Byg tilbyder professionel gulvlægning og gulvreparation til gode priser. Med mange års erfaring inden for tømrer- og gulvarbejde til både private og erhverv er du sikker på at få et flot resultat.

Trænger dit eksisterende gulv til at blive repareret, så det igen fremstår pænt? Eller ønsker du hjælp til gulvlægning i forbindelse med nybyggeri eller en større renovering? Uanset hvad der ligger bag dit ønske om at finde en dygtig tømrer til gulvlægning eller reparation af et gulv, så er det et område, hvor Rødgaard Byg er specialister. Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på din opgave.

Vælg en lokal tømrer
til gulvlægning eller -reparation

Rødgaard Byg er specialist i tømrerarbejde og hjælper kunder i hele Nordjylland med forskellige typer af tømreropgaver – bl.a. gulvlægning og gulvreparation. Skal du bruge et tømrerfirma i Nordjylland og ønsker et godt samarbejde samt et professionelt resultat, er vi et trygt og sikkert valg. Det er der flere grunde til:

 • Nordjysk firma med dygtige folk
 • Tømrermester med mange års erfaring
 • Gulvarbejde til private og erhverv
 • Høj kvalitet og levering til tiden
 • Gode priser på gulvlægning og gulvreparation

I Rødgaard Byg hjælper vi med lægning af trægulve, f.eks. parketgulve, laminatgulve og plankegulve, når der skal bygges nyt eller i forbindelse med en husrenovering. Men reparation af trægulve klarer vi også gerne for vores kunder, så de igen kan nyde synet af et pænt trægulv.

Når du vælger Rødgaard Byg, får du ikke blot besøg af en dygtig og erfaren tømrer. Du får også glæde af et godt og tæt samarbejde med et nordjysk firma, der er specialister i gulvarbejde og har fokus på dine ønsker og behov. Og uanset hvor i Nordjylland, du skal bruge en tømrer til gulvlægning eller en gulvreparation, så er vi klar til at hjælpe dig helt i mål.

Få en god pris på
gulvlægning eller -reparation

Hos Rødgaard Byg har du altid mulighed for at få rådgivning, inspiration og et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med reparation og lægning af gulve samt andet tømrer- og gulvarbejde. Og vi gør gerne alt, hvad vi kan for at hjælpe dig i mål med dit projekt.

Det første skridt på vejen er at få et tilbud fra os på din gulvopgave. Kontakt os derfor gerne, så vi kan høre mere om din opgave og dine ønsker. Så kan vi give dig et tilbud med en god pris på lægning af nyt gulv eller en reparation af dit eksisterende gulv.

Vi hjælper gerne med
gulvarbejde i Nordjylland

Har du brug for en tømrer til gulvlægning eller en gulvreparation? Det er en opgave, som vi hos Rødgaard Byg har stor erfaring med. Og med en god pris på vores gulvarbejde er der ikke noget at være utilfreds med – tværtimod. Vi har mange glade kunder rundt omkring i Nordjylland, som har haft brug for en tømrer til gulvlægning eller -reparation.

Vores tømrer kan hjælpe dig med forskellige gulvopgaver. Det kan være lægning af nyt gulv eller undergulv. Men det kan også være en gulvrenovering, så dit eksisterende trægulv igen fremstår flot og stærkt. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt. Vi har i hvert fald en dygtig tømrer til gulvlægning og gulvreparation.

Lægning af trægulve er en form for gulvarbejde, som vi arbejder meget med i Rødgaard Byg. Er der brug for en dygtig tømrer til gulvlægning, er vi derfor et rigtig godt match. Når vi hyres til lægning af nyt gulv, er det ofte opgaver som disse, vi skal udføre:

 • Lægning af trægulv
 • Lægning af laminatgulv
 • Lægning af klikgulv
 • Lægning af parketgulv
 • Lægning af sildebensparket
 • Lægning af undergulv

Vi har mange års erfaring med gulvlægning generelt og med forskellige typer af gulve og trægulve. Også ny træterrasse, hvis der skal ske forbedringer udenfor. Derfor kan vi først og fremmest hjælpe dig med lægning af nyt trægulv, men også lægning af undergulve så der skabes optimale betingelser for det ovenliggende gulv. Og så kan vi også rådgive dig eller byde ind med inspiration, så du træffer det bedste valg.

Er du på udkig efter en dygtig tømrer til gulvlægning, kan du roligt tage kontakt til Rødgaard Byg. Vi har både den nødvendige faglighed, men også en masse erfaring med lægning af gulve. Og mindst lige så vigtigt så får du også en god pris på gulvlægning hos Rødgaard Byg.

I Rødgaard Byg ønsker vi, at vores kunder får en positiv oplevelse. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde dem en god pris på lægning af trægulve samt andre gulvtyper. Har du bestemte ønsker og krav til din gulvopgave, lytter vi selvfølgelig, så du får den ønskede løsning. Og vores tilbud og pris tilpasses derefter så du får god værdi for pengene.

En god pris på gulvlægning betyder meget for de fleste kunder. Derfor er vores pris på lægning af nyt gulv – eller en reparation af et eksisterende gulv – også fair og konkurrencedygtige. Det betyder også, at du får plads i budgettet til andre opgaver, f.eks. malerarbejde eller andet tømrerarbejde.

Hos Rødgaard Byg kan du altid få hjælp af en tømrer til gulvlægning. Men du kan også få hjælp til gulvreparation, så skader i dit eksisterende trægulv udbedres. På den måde får du igen et flot gulv til de næste mange år. Blandt de opgaver vi kan hjælpe med er eksempelvis:

 • Reparation af trægulv
 • Reparation af laminatgulv
 • Reparation af klikgulv
 • Reparation af parketgulv
 • Reparation af undergulv

Rødgaard Byg har mange års erfaring med reparation af gulve og af vidt forskellige typer af gulve. Har du brug for kompetent hjælp til en gulvreparation, løser vi gerne opgaven. Kontakt os derfor, så vi kan høre mere om din opgave og give en god pris på den kommende gulvreparation.

Ønsker du en god pris på gulvlægning, f.eks. ved nybyggeri? Eller er det en pris på renovering af gulv i din eksisterende bolig? Hos Rødgaard Byg giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, uanset hvad du skal have lavet – og hvilke ønsker du har til resultat.

Når du kontakter os, er det ikke mange informationer, vi har brug for, før vi kan give dig en god pris på gulvlægning eller reparation af et gulv. Vores priser er fair, faste igennem hele processen og skræddersyes til din opgave og dine behov. Så får du mest glæde og værdi af dit tilbud og vores gulvarbejde.