Reparation og lægning af ny træterrasse

Rødgaard Byg er specialister i tømrerarbejde og kan hjælpe dig med at få en ny træterrasse. Vi har mange års erfaring med både reparation og lægning af træterrasser, hvilket er din garanti for et flot og professionelt resultat.

En flot træterrasse giver anledning til mange timers hygge, afslapning og livsnydelse. Ikke kun om sommeren, når vejret viser sig fra sin bedste side, men også på andre tidspunkter af året. Derfor er en træterrasse også et skønt og givende supplement til din bolig.

Ønsker du hjælp til lægning af en ny træterrasse eller reparation af din eksisterende terrasse? Så er Rødgaard Byg et godt og sikkert valg til opgaven. Vi har mange års erfaring med træterrasser og andet tømrerarbejde. Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for at få et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse.

Vi er et lokalt og sikkert valg

Med Rødgaard Byg får du en kompetent samarbejdspartner, der har stor erfaring med mange typer af tømrerarbejde. Bl.a. reparation og lægning af ny træterrasse. Vi hjælper dig godt i mål med dit terrasseprojekt, så resultatet afspejler dine ønsker. Derudover er der også andre grunde til at vælge os:

  • Nordjysk tømrerfirma med dygtige folk
  • Tømrermester med mangeårig erfaring
  • Professionel kvalitet med levering til tiden
  • God pris på lægning af ny træterrasse

Rødgaard Byg er et godt og trygt valg, når der er behov for en fagligt dygtig tømrer i Nordjylland. Dette vil du også opleve. Med vores hjælp får du nemlig besøg af specialiseret tømrer i træterrasser, så dit projekt ender med det bedste resultat – en flot træterrasse.

Udover vores høje faglighed og professionelle tilgang er vi også et firma, der i høj grad har vores kunders ønsker og behov i fokus. Derfor kan du også få kompetent rådgivning og inspiration i forbindelse med din nye træterrasse. Og med base i det nordjyske hjælper vi kunder overalt i Nordjylland.

Få en god pris
på en ny træterrasse

Har du besluttet dig for, at du skal have en ny træterrasse? Og mangler du blot at finde en dygtig tømrer, som kan løse opgaven for dig? Så er Rødgaard Byg det helt rette valg. Vi har nemlig mange års erfaring i faget og mange glade kunder.

Rødgaard Byg tilbyder reparation og lægning af træterrasser til priser, der er fair og faste. Du får desuden besøg af en specialiseret tømrer i træterrasser, så du er sikker på at få et flot resultat, der matcher dine ønsker. Kontakt os allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og få et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse.

Vi hjælper med lægning af
ny terrasse i hele Nordjylland

Rødgaard Byg er et firma, man kan regne med. Vi er nordjyske og dygtige til vores håndværk. Det vil du også opleve, hvis du hyrer os til at lægge en ny træterrasse hos dig. For lægning af træterrasser er ét af vores ekspertiseområder.

I Rødgaard Byg har vi en dygtig tømrer til træterrasser og meget andet tømrerarbejde. Du er derfor helt sikker på at få et professionelt og flot resultat. Vi har glade kunder mange steder i Nordjylland, hvilket vidner om vores høje faglighed og gode evner til at matche kundernes ønsker med de endelige resultater. F.eks. i form af en flot, ny træterrasse.

Ligesom træterrasser kan være vidt forskellige, gælder det samme også kunders behov og ønsker til deres nye træterrasse. Derfor tilbyder vi også lægning af træterrasser, der tager udgangspunkt i hver enkelt kundes konkrete ønsker og krav. Og det kræver skræddersyede løsninger som disse:

  • Træterrasse med hegn
  • Nedsænket træterrasse
  • Træterrasse på fliser
  • Høj træterrasse
  • Træterrasse i flere niveauer
  • Træterrasse rundt om huset

Ønsker du hjælp til lægning af ny træterrasse, er det en opgave, vi hos Rødgaard Byg kan hjælpe dig med. Vi har en dygtig tømrer til træterrasser, der kan sikre dig et flot og veludført resultat. Også til en god pris, som ikke ødelægger dit budget.

I Rødgaard Byg tilbyder vi dog ikke kun lægning af træterrasser. Vi kan også hjælpe dig indenfor i dit hjem eller sommerhus, hvis du skal bruge en tømrer til gulvlægning eller reparation af dit gulv.

En flot, ny træterrasse er ikke kun forbeholdt den private bolig. Sommerhuse og andre fritidsboliger er i høj grad steder, hvor træterrasser hører sig til. Derfor er træterrasser til sommerhuse også ét af vores arbejdsområder.

Med hjælp fra Rødgaard Byg kan du få besøg af en tømrer, som sikrer dig en flot sommerhus-træterrasse. Uanset om det er en træterrasse i flere niveauer, en træterrasse rundt om huset eller en nedsænket træterrasse, så kan vi hjælpe dig helt i mål til tiden og til en god pris.

Ønsker du inspiration eller rådgivning, er det også noget, vi hjælper med. I Rødgaard Byg har vi nemlig mange års erfaring med lægning af træterrasser – både til sommerhuse og parcelhuse. Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker vores hjælp til lægning af en ny sommerhus-træterrasse.

Når det kommer til træterrasser, får vi mange spørgsmål. Ét af de mest stillede er: ”Hvad koster en ny træterrasse?”. Det er et godt spørgsmål, hvortil svaret sjældent er lige til. For der er flere ting, som påvirker den endelige træterrasse-pris. Nogle af de faktorer, som påvirker prisen på træterrasser, er bl.a. materialevalg, størrelsen på den nye træterrasse samt om der er særlige ønsker til udformning eller egenskaber.

For at du kan få den mest præcise pris på træterrassen, anbefaler vi, at du kontakter os og fortæller os mere om dine ønsker og krav. Herefter kan vi nemmere vurdere omfanget af opgaven, og hvad lægning af en ny træterrasse vil koste. Én ting er dog sikkert. Hos Rødgaard Byg får du altid et skræddersyet tilbud med en træterrasse-pris, der ikke ødelægger dit budget.

Har du besluttet dig for, at du skal have en ny træterrasse? Så er du allerede godt på vej. Næste skridt er at få et tilbud – og hos Rødgaard Byg kan du få et godt ét af slagsen. Vores træterrasse-tilbud skræddersyes til din opgave og dine ønsker, så du får mest mulig glæde og værdi af vores arbejde.

Ønsker du et godt træterrasse-tilbud, er det bare med at kontakte os. Vi vil gerne høre mere om dine ønsker til den nye træterrasse, hvorefter vi nemt kan lave et godt tilbud med en god pris. Rødgaard Byg er specialister i lægning af træterrasser og andet tømrerarbejde – derfor er vi et godt valg.