Få besøg af en god maler i Hjørring

Har du brug for en dygtig maler i Hjørring, så du ved, at din maleropgave udføres på bedste vis? Så er Rødgaard Byg det rette valg til opgaven. Vi har mange års erfaring, dygtige folk og mange glade kunder – også i Hjørring.

Står du over for en maleropgave, som du gerne ser udført af specialist? Så er en god og erfaren maler et godt valg. Og sådan én har Rødgaard Byg. Vi udfører malerarbejde for både private og erhvervskunder. Så ønsker du besøg af et godt malerfirma i Hjørring eller omegn, er vi de rette til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør mere – eller få et godt tilbud på en god maler.

Rødgaard Byg er et sikkert valg

Søger du et firma, der kan hjælpe dig med en god maler i Hjørring? Så går du ikke galt i byen med Rødgaard Byg – vi er nemlig specialister på området. Hvad end der er brug for en maler til erhverv eller til en privat opgave, så har vi folkene og ekspertisen til at klare opgaven på flotteste vis. Også til en god pris, der både er fast og uden skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger.

Rødgaard Byg er et godt og trygt valg i forbindelse med udendørs og indendørs malerarbejde. Det er der flere grunde til, at vi kan sige:

 • Mangeårig erfaring i malerfaget
 • Pålidelige og dygtige malere
 • Mange udførte opgaver for private og erhverv
 • Mulighed for rådgivning og inspiration
 • En god pris i et skræddersyet tilbud

Grundigt malerarbejde fra nordjyske malere

Bor du i Hjørring eller omegn og ønsker professionelt malerarbejde til en god pris, er Rødgaard Byg et oplagt valg. Ikke nok med, at vi er et godt valg af malerfirma i Nordjylland. Vores team af nordjyske malere sikrer dig et flot resultat, mens prisen er også fast og uden ekstra omkostninger.

De maleropgaver vi kan hjælpe dig med i og omkring Hjørring spænder fra små og hurtige opgaver til større og mere omfattende projekter. Vi klarer maling af huse, lejligheder, erhvervslokaler, lagerhaller og meget andet – og mere specifikt opgaver som disse:

 • Fuldspartling af vægge
 • Opsætning af glasfilt
 • Maling af vægge og loft
 • Maling af vinduer, døre
 • Maling af facader
 • … og flere andre maleropgaver

Med Rødgaard Byg får du besøg af en maler i Hjørring, der er både erfaren og kompetent. Det er din sikkerhed for et godt resultat. Vores arbejde er både flot, grundigt og holder længe. Det betyder også, at du slipper for at bekymre dig – du skal blot glæde dig til slutresultatet.

Få et tilbud på en maler i Hjørring

Hvis du har taget en beslutning om, at der skal males, og at du derfor har brug for et besøg af et malerfirma i Hjørring, kan du roligt kontakte Rødgaard Byg. Med dygtige malere, mange veludførte opgaver bag os samt faste priser er der en masse gode grunde til at vælge netop os.

Vi er klar til at hjælpe dig helt i mål med dit projekt i Hjørring. Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan og hvornår vi kan hjælpe dig med at få malet. Og du kan samtidig få et godt og helt uforpligtende tilbud på en god og erfaren maler i Hjørring.