Maling af huse og lejligheder

Skal du bruge professionelt malerarbejde fra et lokalt firma, er Rødgaard Byg et rigtig godt valg. I vores virksomhed er høj faglighed, grundigt arbejde og lokale malere nemlig et stærkt fundament.

Hos Rødgaard Byg kan du få kompetent hjælp til en række indvendige og udvendige maleropgaver. Det kan være maling af et hus udvendigt, maling af en flyttelejlighed eller en helt tredje type maleropgave. Det har mange kunder haft stor glæde af, når vi har hjulpet dem med maling af deres huse og lejligheder i Aalborg, Hjørring og andre byer i Nordjylland.

Vi maler til både private og erhverv, og vi leverer altid godt håndværk – naturligvis til en god pris og med levering til tiden. Så kontakt os i dag, hvis du skal have malet et hus eller en lejlighed – så kvitterer vi med et godt tilbud.

Rødgaard Byg er et godt, lokalt valg

Rødgaard Byg er malerfirma i Nordjylland, hvor maling af huse og lejligheder indvendigt og udvendigt er én af vores specialer. Når du skal bruge en dygtig maler, kan du derfor trygt kontakte Rødgaard Byg. Vi er et populært valg hos både boligejere samt udlejere og lejere af lejligheder. Det er der flere grunde til:

 • Vi har dygtige malere med mange års erfaring
 • Vi leverer professionelt arbejde til tiden
 • Vi tilbyder malerarbejde til både private og erhverv
 • Vi har fokus på dine ønsker og behov
 • Vi giver en god pris på maling af huse og lejligheder

Vi holder til midt i Nordjylland og kan hurtigt stå klar til at hjælpe dig i Aalborg, Hjørring, Brønderslev eller andre nordjyske byer. Vi ønsker nemlig at være et godt og fleksibelt valg, der gør det nemt at få malet lejlighed eller hus.

Ønsker til det færdige resultat varierer meget fra opgave til opgave. Derfor er vi også fleksible og har stort fokus på at sikre, at malerarbejdet matcher forventningerne. Hos Rødgaard Byg kan vi hjælpe dig med både små og store opgaver, når det kommer til maling af lejligheder og huse.

 • Maling af facade på hus
 • Maling af sommerhus og kolonihavehus
 • Maling af 2- og 3-værelses lejlighed
 • Maling af lejlighed ved fraflytning
 • Maling af værelse, køkken eller badeværelse
 • Maling af vægge og lofter

Få en god pris på maling af
et hus eller en lejlighed

Som malerfirma stilles vi ofte spørgsmål som ”Hvad koster det at få malet et hus udvendigt?” eller ”Hvad koster det at få malet en lejlighed?”. Det er gode spørgsmål, hvor svarene dog kan variere rigtig meget. Det gælder f.eks. i forhold til ønsker til udseendet eller for at overholde kravene ved maling ved fraflytning af en lejebolig.

Ønsker du en pris på maling af et hus eller en lejlighed et sted i Nordjylland, er det bedst at kontakte os og få en snak om din opgave. Så kan vi nemmere vurdere dine ønsker og behov og sikre dig en god pris. Herefter kan vi skræddersy et godt tilbud til dig, så du får en pris på maling af din lejlighed eller dit hus, der ikke ødelægger budgettet. Kontakt os allerede i dag – så har du snart en god pris på din opgave.

VI MALER HUSE OG LEJLIGHEDER
TIL BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Søger du en professionel maler, der kan hjælpe med maling af et hus eller maling af en lejlighed? Så er Rødgaard Byg et godt og sikkert valg. Vi har nemlig års erfaring med at male huse, male lejligheder og meget andet malerarbejde.

Det er ikke kun private, vi hjælper. Med en dygtig og erfaren maler til erhverv kan vi også levere professionelt malerarbejde til nybyggeri, boligforeninger og lignende. Og det gør vi også. Rødgaard Byg er nemlig et ofte brugt malerfirma mange steder i det nordjyske.

Vil du gerne vide mere om, hvordan Rødgaard Byg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på maling af hus. Og bor du i lejlighed, kan du selvfølgelig få en god pris på maling af en lejlighed.

Rødgaard Byg varetager mange forskellige maleropgaver; det er bl.a. maling af huse, der står højt på listen over efterspurgte opgaver. Både i forbindelse med nybyggeri og husrenovering. Trænger dit hus til fornyelse, er ny maling derfor et rigtig godt sted at starte. Med hjælp fra en dygtig hus-maler hos Rødgaard Byg kan vi f.eks. udføre opgaver som disse:

 • Maling af hus udvendigt
 • Maling af hus indvendig
 • Maling af træhuse
 • Maling af murstenshus
 • Maling af vandskuret hus
 • Maling af sommerhus

Uanset om opgaven står på indvendig eller udvendig maling af huse, har vores dygtige hus-malere kompetencerne og erfaringen til at skabe flotte resultater. Når vi maler huse, som murstenshuse og træhuse, ved vi, hvad der skal til for, at slutresultatet både er professionelt, korrekt udført og flot. Så kontakt endelig Rødgaard Byg, hvis du søger en dygtig og erfaren maler til huse af enhver art.

Bor du i lejlighed og ønsker, at den ser så pæn og indbydende ud som muligt? Så gør ny maling en kæmpe forskel. Derfor er maling af lejligheder også én af vores klart mest udførte opgaver. Vi maler lejligheder for både private og erhverv, hvilket i høj grad skyldes vores dygtige malere og solide kompetencer på dette felt.

Hos Rødgaard Byg kan du altid få besøg af en dygtig maler, som kan sikre dig et professionelt resultat, så din lejlighed kommer til at fremstå flottest muligt. Vi maler lejligheder i alle størrelser; fra små lejligheder med blot ét værelse til maling af 3-værelses lejligheder – og større.

Kontakt Rødgaard Byg allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed. Vores pris på maling af lejlighed tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, hvilket giver størst glæde og tilfredshed.

Skal du flytte ud af en lejlighed? Eller er du ansvarlig for flere lejligheder, som løbende skal have nye lejere? Maling af flyttelejligheder i professionel kvalitet er en efterspurgt opgave, som Rødgaard Byg naturligvis kan hjælpe med. Vi har nemlig mange års erfaring med at male flyttelejligheder, så de fremstår pæne og indbydende.

I Rødgaard Byg er maling af lejligheder ved fraflytning opgaver, vi ofte udfører for både private og erhverv. Det gælder vidt forskellige opgaver, som de traditionelle nævnt herunder, men kan også være af lejligheder med kun ét værelse eller store lejligheder med mange værelser:

 • Maling af 2-værelses lejligheder
 • Maling af 3-værelses lejligheder
 • Maling af 4-værelses lejligheder

Ønsker du et flot resultat i forbindelse med maling af en flyttelejlighed, er du altid velkommen til at kontakte Rødgaard Byg. Vi giver gerne en god pris på maling af lejlighed ved fraflytning, som overholder alle kvalitetskrav.