Maling af vægge og lofter

Flotte vægge og lofter har stor betydning for et rums udseende og det udtryk, som velholdte overflader skaber. Og med hjælp fra dygtige fagfolk er maling af vægge og lofter en smal sag, der sikrer dig et flot resultat.

Har du behov for et malerfirma i Nordjylland med kompetencer på netop dette område, er Rødgaard Byg et stærkt valg – det har mange nordjyske kunder allerede oplevet. Vi har stor erfaring med opgaver til både private og erhverv.

Har du brug for hjælp til maling af et træloft eller maling af vægge, kan vi klare opgaven med et flot resultat til følge. Derfor kan du trygt kontakte os og få professionelt malerarbejde til gode priser.

Gør som mange andre - Vælg Rødgaard Byg

I Rødgaard Byg er vi specialister i både malerarbejde og tømrerarbejde. Vi er et nordjysk firma med fokus på det gode, veludførte håndværk. Det oplever vores kunder også såvel som flere andre fordele:

 • Malerarbejde til private og erhverv
 • Stor erfaring med maling af vægge og lofter
 • Høj kvalitet – med levering til tiden
 • Skræddersyet arbejde til dine behov
 • Et godt tilbud og en god pris

Du kan regne med os, og det arbejde vi leverer. For vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Den tilgang – samt vores nordjyske lune – har gjort os til et populært valg i Nordjylland, når der skal males vægge og trælofter. Vores arbejdsopgaver dækker ofte maling af lofter og vægge på steder som disse.

 • Køkkener, stuer og værelser
 • Badeværelser og andre vådrum
 • Opgange og gangarealer
 • Kontorer og andre arbejdsarealer
 • Hus- og bygningsfacader

Mange af vores kunder får malet trælofter, som listelofter, profilbræddelofter, rustiklofter, ludbehandlede lofter og lofter med stuk. Vi har altså prøvet lidt af hvert.

Det samme gælder maling af vægge både indendørs og udendørs. Her får mange kunder også spartlet og opsat filt/væv, så deres vægge fremstår helt perfekt. Det betyder derfor, at vi kan håndtere mange forskellige typer af malerprojekter.

Få et tilbud på maling af
vægge og/eller loft

Har du brug for hjælp til maling af vægge eller et loft – eller måske begge dele? Hvad end der skal males hus eller lejlighed, på arbejdspladsen eller et andet sted, der skal males, så kan vi sikre dig et professionelt resultat. Og vi dækker naturligvis hele Nordjylland.

Vi tager gerne en snak med dig om din opgave, og de ønsker du har. Og vi fortæller også gerne mere om dine muligheder, og hvordan vi kan levere det optimale resultat. Præcis som vi har gjort hos mange andre private og erhvervskunder. Kontakt os i dag og få et gratis tilbud med en god pris på maling af dine vægge eller lofter.

Overlad din opgave til en dygtig maler

Maling af vægge og loft er en af de mest almindelige maleropgaver, som malerfirmaer løser for deres kunder. Sådan er det også hos Rødgaard Byg. Vores erfarne og dygtige malere bliver ofte hyret til maling af vægge og loft i lejligheder, parcelhuse, sommerhuse, erhvervslokaler og lignende.

Med vores mange års erfaring og fagligt dygtige malere er Rødgaard Byg et godt og trygt valg, hvis maling af vægge og loft står øverst på din to do-liste. Vi bruger materialer af den bedste kvalitet og arbejder både grundigt og effektivt. Det sikrer dig et flot og gennemført resultat, hvor dine ønsker og krav er synlige i det færdige arbejde.

Rødgaard Byg kan bl.a. hjælpe dig med maling af vægge, så alle overflader fremstår pæne og indbydende. Det er f.eks. oplagt at få besøg af vores maler, hvis du skal flytte eller blot ønsker, at boligen fremstår ny og flot. Og vi kan selvfølgelig sagtens give dig en god pris på maling af vægge, uanset hvor mange og hvilke overflader der er tale om.

Hos Rødgaard Byg har vi dygtige malere, der i høj grad arbejder med maling af vægge. Det er både i parcelhuse, lejligheder, sommerhuse, erhvervslokaler og butikker. Vores alsidighed og professionelle tilgang til vores malerarbejde gør, at du roligt kan vælge os, hvis du søger en kompetent maler til at male vægge.

Trænger dit træloft til ny maling, er det klogt at overlade maleropgaven til en fagmand. Ikke kun fordi maling af loft er en opgave, som kan svine og give ømme muskler og led. Men især fordi du får det flotteste og bedste resultat, når en maler udfører arbejdet.

Hos Rødgaard Byg kan vores malere hjælpe dig med dit loft. Og vi har naturligvis altid en god pris på maling af loft, uanset hvilken type det er. Vi har nemlig erfaring med mange forskellige loftstyper, hvilket også har en vis betydning:

 • Maling af profilbræddeloft
 • Maling af listeloft
 • Maling af rustikloft
 • Maling af ludbehandlet loft
 • Maling af træloft

Maling af vægge og loft er en klassisk opgave, når det kommer til indvendigt malerarbejde. Men maling af lodrette flader kan selvfølgelig også finde sted udendørs, hvor vi eksempelvis også tager os af facader, træværk, murværk og andre lignende opgaver.

Indendørs og udendørs malerarbejde er faste opgaver i Rødgaard Byg. Vi løser små og store opgaver for både private boligejere eller som maler til erhverv. Du kan få glæde af vores mangeårige erfaring og solide kompetencer, når du får besøg af vores maler. Så kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om dine ønsker til en indvendig eller udvendig maleropgave.

I Rødgaard Byg har vi mange glade kunder, hvilket i høj grad er på grund af vores dygtige malere og flotte resultater. Men vores pris på maling af vægge og loft er også en del af pakken. For vi ser ingen grund til at have urimelige priser eller skjulte gebyrer.

Hvad end du kontakter os for en pris på maling af vægge, en pris på maling af træloft eller på en helt tredje opgave, så får du en skræddersyet pris, der er fair og fast. Så ved du, hvad vores maler vil koste dig, og hvad du får for pengene.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er det bare med at kontakte os. Når vi har hørt mere om din opgave og dine ønsker, kan vi nemt give dig en god pris på maling af vægge og loft.