Montering af inventar
i køkken, bad og bryggers

Hos Rødgaard Byg kan du få professionel hjælp til udskiftning og montering af inventar i køkken, badeværelse og bryggers. Med stor erfaring og mange glade kunder er vi et godt valg, når dine drømme skal gøres til virkelighed.

Ønsker du hjælp til et bygge- eller renoveringsprojekt, er Rødgaard Byg et professionelt og trygt valg. Bl.a. når det kommer til udskiftning og montering af inventar i køkken, badeværelse eller  bryggers. Det er nemlig en opgavetype, vi har hjulpet mange kunder med.

I Rødgaard Byg møder du altid dygtige og erfarne håndværkere. Du kan derfor få kompetent hjælp til opsætning af køkken, bad eller bryggers, så det endelige resultat matcher dine ønsker. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få samtidig et uforpligtende tilbud med en god pris på din opgave.

Erfaren tømrer sikrer
et professionelt resultat

Der er flere gode grunde til at vælge Rødgaard Byg i forbindelse med dine bygge- og renoveringsopgaver. Når det kommer til opsætning og montering af inventar i køkken, badeværelse eller bryggers, gælder det f.eks. følgende:

 • Mange års erfaring med renoveringsopgaver
 • Nordjyske tømrere og andre håndværkere
 • Høj kvalitet og levering til tiden
 • Gode priser på montering af inventar

Trænger dit hjem til en opgradering? Så er det en rigtig god løsning at få hjælp af en erfaren tømrer til opsætning af køkken, badeværelse eller bryggers. Og det kan du med Rødgaard Byg.

Vi er et tømrerfirma i Nordjylland med høj faglighed, nordjysk arbejdsomhed og stort fokus på vores kunder ønsker og behov. Derfor får du også besøg af en erfaren tømrer, som sikrer dig et professionelt resultat.

Få en god pris
på montering af inventar

Har du besluttet dig for, at du skal have nyt køkken, bad eller bryggers, er det en god idé at overlade opgaven med montering af inventar til fagfolk. Det sikrer dig et flot og veludført resultat. Rødgaard Byg er specialister i tømrerarbejde i Nordjylland og tilbyder f.eks. opsætning af køkken, bad eller bryggers til en god pris.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Vi laver også gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud, så du ved, hvad det vil koste dig at få hjælp til montering af inventar i dit køkken, badeværelse eller bryggers.

Montering af køkken, bad
og bryggers i Nordjylland

Hos Rødgaard Byg tilbyder vi udskiftning af inventar til gode priser. Vi kan både hjælpe med at afmontere køkken, bad eller bryggers (alt inventar eller enkelte dele) samt opsætte nyt inventar. Det gælder både inventar i standardmål til køkken, bad eller bryggers, men også inventar i specialmål.

Søger du en dygtig håndværker til opsætning af køkken eller bad, er det lige en opgave for Rødgaard Byg. Vi har nemlig mange års erfaring med at afmontere og udskifte inventar samt at opsætte nyt inventar. Ja, og faktisk også med mange andre opgaver i forbindelse med renovering af hus eller lejlighed. Du kan derfor være sikker på, at opgaven udføres omhyggeligt og korrekt, så alt er, som det skal være.

Montering af køkken er en opgave, der kan bestå af flere delopgaver. Og dem klarer vi naturligvis, når ønsket er en professionel køkkenmontering. Hvad der ønskes i forbindelse med en køkkenmontering kan f.eks. være følgende:

 • Udskiftning af køkkenlåger
 • Udskiftning af køkkenskabe
 • Udskiftning af køkkenbordplade
 • Montering af køkken sokkel
 • Montering af køkken
 • Montering af håndvask
 • Afmontering af køkken
 • Udskiftning af køkken (afmontere og montere)

Hos Rødgaard Byg hjælper vi gerne med at afmontere køkken-inventar, så der bliver plads til nyt. Og vi står også gerne for montering af nyt køkken, så du får det ønskede resultat. I bund og grund gør vi, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker og behov til dit nye køkken.

Ønsker du dig et nyt køkken og ønsker hjælp til opsætning af inventar, har det selvfølgelig også en pris. Men hvad koster montering af et køkken?

Der er sjældent en standardpris på, hvad opsætning af køkken koster. Den endelige pris på afmontering og opsætning af køkken-inventar kan nemlig variere meget, da der er mange faktorer, som spiller ind på den endelige pris. Det er f.eks. om opgaven både indebærer afmontering samt montering af nyt inventar samt antal/mængde af inventar.

Hos Rødgaard Byg er vi meget interesseret i at hjælpe dig med opsætning af nyt køkken. For at kunne give dig et godt tilbud og den bedste pris er det derfor bedst, hvis du kontakter os. Så kan vi høre mere om dine ønsker til opgaven og det endelige resultat. Og derved nemmere give dig en pris på opsætning af dit køkken.

Hos Rødgaard Byg har vi dygtige tømrere og andre håndværkere ansat. Du kan derfor få hjælp af en erfaren tømrer til opsætning af køkken, bad og bryggers. Det sikrer dig et professionelt resultat, der er 100 % i orden. Og vores pris kan ikke afskrække, men derimod give plads i budgettet til andre renoveringsopgaver.

Ønsker du hjælp til opsætning af køkken-inventar, er det bare med at kontakte os. Vi hjælper gerne med opgaven og sørger for, at du får en god pris på en tømrer til opsætning af køkken (afmontere, udskifte og opsætte nyt inventar).

Montering af et badeværelsesmøbel er ikke en nem opgave. For der kan hurtigt opstå uventede udfordringer og problemer. Derfor er det også klogt at få hjælp til udskiftning og opsætning af badeværelsesmøbler af en fagperson. Og til det har Rødgaard Byg en dygtig tømrer, som kan klare opgaven til største tilfredshed.

Hos Rødgaard Byg kan du bl.a. få hjælp til montering af badeværelsesmøbler eller montering af køkken-inventar. Og vi sørger også gerne for, at dit bryggers får nyt inventar. Vi har nemlig mange års erfaring med renovering af enkelte rum og hele boliger. Det vil derfor også komme dig til glæde, hvis du ønsker professionel hjælp til montering af et badeværelsesmøbel eller inventar andre steder i din bolig.