Om Rødgaard Byg

Rødgaard Byg er et familiejet malerfirma og tømrerfirma med base midt i Nordjylland. Vi udfører professionelt malerarbejde og tømrerarbejde til både private og erhverv.

Virksomheden blev stiftet i 2020 af de to søskende Kimmie og Sonni Rødgaard, der begge har arbejdet mange år i henholdsvis maler- og tømrerbranchen. Passionen for deres fag og ønsket om at hjælpe nordjyderne med at få godt håndværk var med til at skabe Rødgaard Byg.

Som nordjysk håndværksvirksomhed tilbyder vi forskellige maler- og tømreropgaver til kunder i hele Nordjylland. Vores ønske er at være det foretrukne lokale valg, når der er brug for maler- eller tømrerarbejde i høj kvalitet – og til en god pris.

Faglighed, grundighed og ærlighed

I Rødgaard Byg møder du dygtige fagfolk med mange års erfaring. Vi vægter faglighed og grundighed højt, så det udførte håndværk skaber stor glæde og tilfredshed. Men det er også vigtigt for os med et godt og ærligt samarbejde med vores kunder, hvor der er plads til gode råd, så du ender med den optimale løsning.

Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed og garanti for maler- og tømrerarbejde i høj kvalitet. Derfor kan du være tryg i valget af os, uanset hvilken opgave du står med. Den oplevelse har mange andre nordjyske kunder allerede haft.

Ønsker du godt håndværk til gode priser og med udførelse til tiden, er du velkommen til at kontakte os hos Rødgaard Byg og få et godt tilbud.

Holdet Bag Rødgaard Byg

Kimmie Rødgaard

Malermester & partner
Telefon: +45 27 15 00 21
info@roedgaardbyg.dk

Sonni Rødgaard

Tømrermester & partner
Telefon:+45 27 15 00 26
info@roedgaardbyg.dk