Opsætning af væg og loft

Hos Rødgaard Byg er vi specialister i opsætning af vægge og lofter. Vi har mange års erfaring og hjælper både private og erhverv. Vi kan bl.a. hjælpe med opsætning af gipslofter og trælofter samt gipsvægge og skillevægge – naturligvis til en god pris.

Med Rødgaard Byg som din samarbejdspartner bliver du glad for det færdige resultat. Vi har nemlig stort fokus på faglighed og grundighed, hvilket er én af grundene til, at vi har mange glade kunder i Nordjylland. Skal du have hjælp til opsætning af et gipsloft, en skillevæg eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et godt tilbud med en god pris, der skræddersyes dine ønsker og behov.

Væg- og loftopsætning fra lokale specialister

Opsætning af en væg eller et loft kræver de rette kompetencer, så opsætningsarbejdet udføres effektivt, ordentligt og sikkert. De kompetencer har vi – og der er også andre fordele ved at vælge os til din opgave:

 • Mange års erfaring med opsætning af vægge og lofter
 • Professionelt arbejde, der udføres til tiden
 • Mange forskellige opgaver til private og erhverv
 • Fleksible løsninger til dine behov
 • Gode priser på opsætning af vægge og loft

Hos Rødgaard Byg har vi dygtige håndværkere, der leverer høj kvalitet ved hver eneste opgave. Vi er et tømrerfirma i Nordjylland med mange glade kunder fra hele regionen, der alle har fået godt tømrerarbejde. Derfor hjælper vi også gerne, hvad end det er i Aalborg, Hjørring, Brønderslev eller andre nordjyske byer.

Som professionelt tømrerfirma med speciale i lejligheds- og husrenovering er opsætning af lofter og vægge blandt vores mest hyppige opgaver. På dette område kan vi hjælpe med opsætning af forskellige typer af lofter og vægge, f.eks. disse:

Få en god pris på
opsætning af væg eller loft

Står du over for en opgave, der kræver professionelt håndværk, er Rødgaard Byg et rigtig godt valg. Vi kan opsætte vægge og lofter til forskellige ønsker og behov, f.eks. et gipsloft i badeværelset, en gipsvæg på en eksisterende væg eller noget helt tredje. Og vi kan også hjælpe med godt malerarbejde eller montering af vinduer og døre, hvis du har brug for dette.

Vores tømrerarbejde er naturligvis til en god pris, så du fortsat har luft i budgettet til andre opgaver. Og vi hjælper gerne med opsætning af loft eller vægge, hvad end det er i Aalborg, Hjørring eller et andet sted i Nordjylland. Kontakt os i første omgang og få et godt tilbud med en god pris på din opgave. Vi skræddersyer din pris, så den imødekommer dine ønsker til resultatet på bedste vis.

Vi hjælper gerne med
opsætning af vægge og loft

I Rødgaard Byg står vi over for mange forskellige bygge- og renoveringsopgaver i Nordjylland. Uanset om det er små eller store, så går vi ind til hver eneste opgave med en professionel tilgang. Vi har fokus på at løse opgaven på bedste vis, så resultatet matcher dine ønsker og behov. Blandt de opgaver vi ofte løser er:

 • Renovering af vægge og loft
 • Opsætning af lofter og vægge

Hvad end du ønsker hjælp til nybyg eller et renoveringsprojekt, så er Rødgaard Byg et godt valg til opgaven. Vi har mange års erfaring med renovering af vægge og loft. Og opsætning af lofter og vægge er også en opgavetype, vi gerne påtager os. Så ønsker du professionelt hjælp til både vægge og lofter, kan du trygt kontakte os.

Opsætning af vægge er en klassisk opgave i Rødgaard Byg. Vi hjælper ofte vores kunder med opsætning af vægge i bl.a. parcelhuse og sommerhuse, f.eks. når man ønsker bedre udnyttelse af den eksisterende plads. Selve opgaven med opsætning af en væg kan variere; derfor kan du f.eks. få løst disse opgaver hos Rødgaard Byg:

 • Opsætning af gipsvæg på eksisterende væg
 • Opsætning af gipsvæg med dør
 • Opsætning af skillevæg
 • Opsætning af skillevæg med dør
 • Opsætning af skillevæg i træ

I Rødgaard Byg har vi en dygtig og erfaren tømrer, der sikrer dig det absolut bedste resultat, når du ønsker hjælp til boligforbedringer. Hvad end du skal bruge professionel hjælp til opsætning af en gipsvæg, opsætning af en gipsvæg med dør eller måske opsætning af en skillevæg i træ, så sikrer vi et godt resultat til en god pris.

Rødgaard Byg er ikke kun specialister i opsætning af vægge. Det samme er vi, når det kommer til opsætning af loft. Så ønsker du besøg af en dygtig tømrer, hjælper vi gerne med opsætning af nyt loft, hvad end det er træloft, gipsloft eller andet. Og vi kan faktisk løse forskellige opgaver for dig i forhold til nye eller eksisterende lofter:

 • Opsætning af nyt loft
 • Opsætning af træloft
 • Opsætning af gipsloft på eksisterende loft
 • Opsætning af akustikloft

Udover at opsætte nyt loft kan vi også hjælpe med renovering af lofter, så de afspejler dine ønsker. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt loft eller det nuværende loft, skal du bare kontakte os. Så kan du også altid få et uforpligtende tilbud, f.eks. med en pris på opsætning af gipsloft.

Hos Rødgaard Byg ønsker vi altid at give vores kunder en god pris på opsætning af gipsloft, gipsvæg eller lignende opgaver. For os der det vigtigt, at du får en pris, som du føler giver dig god værdi og matcher, hvad du får lavet af os.

Ønsker du en god pris på opsætning af en gipsvæg? Eller er det en pris på opsætning af gipsloft, du søger? Så er det bare med at kontakte os, så vi kan høre mere om din opgave og give dig et tilbud, der er skræddersyet dine ønsker og behov.