Renovering af huse og lejligheder i Nordjylland

Har du brug for hjælp til renovering af et hus eller en lejlighed i Nordjylland, er Rødgaard Byg et rigtig godt valg til opgaven. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet med istandsættelse af boliger til både private og erhverv. Derfor har vi den rette kombination af erfaring og ekspertise, så du er sikker på et godt resultat.

Vi tilbyder renovering af huse og lejligheder og kan stå for både det indvendige og udvendige arbejde. Derudover kan du naturligvis også få udført professionelt malerarbejde, som en del af en istandsættelse. Muligheden for at kombinere flere typer håndværk – samt vores høje kvalitetsniveau – er nogle af grundene til, at Rødgaard Byg er populært valg hos nordjyske kunder.

Vi er et godt, nordjysk valg

Vi er et nordjysk firma med fokus på faglighed og grundighed ved hver eneste opgave. Med Rødgaard Byg som din samarbejdspartner får du derfor sikkerhed for godt håndværk uanset opgaves karakter. Og der er også andre fordele ved at vælge os:

 • Erfarne håndværkere
 • Høj kvalitet med levering til tiden
 • Ydelser til både private og erhverv
 • Fleksible løsninger til dine behov
 • En god pris og et skræddersyet tilbud

Når din bolig skal renoveres, er det vigtigt, at du vælger en kompetent tømrer i Nordjylland. Det gælder både ved en mindre istandsættelse og en større boligrenovering. Rødgaard Byg kan stå for både en indvendig eller udvendig renovering af forskellige typer af huse og lejligheder. Det er typisk opgaver som disse, vi arbejder med:

Vi kan bl.a. stå for opsætning af lofter og vægge, gulvlægning og udskiftning af vinduer og døre samt montering af nyt køkken, bad eller bryggers. Mulighederne er mange. Men med vores dygtige medarbejdere kan du være sikker på en gennemført istandsættelse, der giver dig større glæde af din bolig.

Få en god pris på renovering af en bolig

”Hvad koster det at renovere et hus?” Det spørgsmål får vi ofte fra nordjyske kunder, der ønsker at istandsætte deres bolig. Svaret er ikke så ligetil. Den endelige pris på renovation af et hus – eller en lejlighed for den sags skyld – afhænger nemlig af flere ting. Er det indvendigt eller udvendigt? Er det ét eller flere rum? Og hvor meget skal reelt laves?

Går du selv med overvejelser om at renovere en lejlighed eller et hus i Nordjylland, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit projekt. Kontakt os allerede i dag og få en snak om din opgave, hvad end det er en fritids- eller helårsbolig, der skal istandsættes. Så kan vi nemmere give dig et godt tilbud og en god pris, der matcher dine ønsker og behov.

Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt

Vil du gerne i kontakt med en tømrer til renovering af en bolig i Nordjylland? Så er Rødgaard Byg et godt valg af mange grunde. Bl.a. fordi vi har en dygtig og erfaren tømrer til renovering af huse og lejligheder. Dét er din sikkerhed for et godt og professionelt resultat.

Hos Rødgaard Byg kan vores tømrer til renovering af huse, sommerhuse og lejligheder hjælpe dig med mange små og store opgaver. Og det gør ingen forskel, om du skal bruge en tømrer i Aabybro, en tømrer i Hjallerup eller en helt tredje by. Hvad og hvor meget der skal laves er selvfølgelig op til dig. Men med hjælp af en tømrer til renovering fra Rødgaard Byg er du sikret et flot og holdbart resultat.

I Rødgaard Byg møder du mange dygtige håndværkere og specialister med stor faglighed. Ønsker du hjælp til en boligrenovering, kan du derfor trygt kontakte os og overlade opgaven til vores dygtige folk. Nogle af de opgaver vi kan hjælpe med i forbindelse med renovering af boliger er disse:

 • Renovering af 70’er hus
 • Renovering af 60’er hus
 • Totalrenovation af hus
 • Renovering af ældre hus
 • Renovering af parcelhus
 • Renovering af sommerhus
 • Renovering af lejlighed

Har du en konkret opgave, du ønsker udført? Eller ønsker du blot en uforpligtende snak med en tømrer? Så er det bare med at kontakte os. I Rødgaard Byg hjælper vi gerne med rådgivning, inspiration og udførelse af din boligrenovering. Sådan er det, hvad end opgaven står på renovering af 70’er hus, renovering af lejlighed eller renovering af sommerhus.

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du ønsker hjælp til renovering af dit hus, er det en opgave, vi gerne hjælper med. I Rødgaard Byg har vi nemlig stor håndværksmæssig erfaring og dygtige fagfolk, der bl.a. kan hjælpe med renovering af huse. Og det vil naturligvis indebære en god pris på renoveringen af huset.

Hos Rødgaard Byg kan du få forskellige tilbud, afhængig af hvad du ønsker at få lavet. Ønsker du f.eks. en pris på totalrenovering af et hus, er det muligt, og er det en pris på indvendig renovering af et hus, kan det også lade sig gøre. Du skal blot fortælle os om, hvad dit projekt går ud på, og hvilke ønsker og krav du har. Herefter sammensætter vi et tilbud med en god pris på din husrenovering.

I Rødgaard Byg arbejder vi inden for mange forskellige områder og med et bredt udsnit af tømreropgaver. Det er ikke kun renovering af hus samt renovering af lejlighed, men også renovering af sommerhus, som vi kan hjælpe med. Og det gør vi gerne i hele Nordjylland.

Dit sommerhus er vigtigt for dig af mange grunde. Og det ved vi naturligvis godt. Derfor sørger vi også for, at du får det ønskede resultat i form af en sommerhus-renovering med fokus på din ønsker. Vi tilbyder hjælp til renovering af huse og sommerhuse i Nordjylland året rundt, så kontakt os endelig, hvis du drømmer om en flot sommerhus-renovering.

Rødgaard Byg er et nordjysk tømrerfirma og derfor tilbyder vi også renovering af huse i Nordjylland, der hvor der er behov. Med en central placering i Nordjylland er det nemt for os at køre ud til vores kunder og hjælpe med renovering af huse i Nordjylland, f.eks. Aabybro, Hjørring, Brønderslev og Aalborg.

Ønsker du professionel hjælp til en boligrenovering, er Rødgaard Byg et godt og sikkert valg. Vi kan hjælpe dig med tømrerarbejde i Nordjylland, der hvor du har behov for hjælp. Og vores priser er fair og faste, så du ikke får uventede overraskelser.

Hos Rødgaard Byg kan du altid få en god pris på renovering af hus, lejlighed eller sommerhus. For uanset hvilken type boligrenovering du ønsker, så kan vi hjælpe dig godt i mål. Vi har mange års erfaring i branchen og er dygtige til både udvendig og indvendig renovering af huse, lejligheder og sommerhuse.

Det første skridt på vejen for din boligrenovering er at få et godt tilbud fra os. Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi kan høre mere om dine ønsker til den kommende lejligheds- eller husrenovering. Herefter kan vi nemmere skræddersy et tilbud til dig med en god pris.