Spartling og opsætning af filt og væv

Rødgaard Byg udfører professionelt maler- og tømrerarbejde i hele Nordjylland. Vi er et nordjysk firma med dygtige håndværkere, der bl.a. kan hjælpe med spartling samt opsætning af filt og væv.

Ønsker du flotte vægge og lofter, er vi et rigtig godt valg. Vi har nemlig mange års erfaring inden for faget og har hjulpet kunder i hele Nordjylland – både private og erhverv. Uanset om der skal fuldspartles eller opsættes filt eller væv, kan vi levere et flot og holdbart resultat. Så kontakt os, hvis du ønsker kompetente folk til din opgave – naturligvis til en god pris og med levering til tiden.

Mange grunde til at vælge os

Skal du have spartlet vægge og lofter eller opsat filt eller væv, ønsker du naturligvis dygtige folk til opgaven. Og dem har vi hos Rødgaard Byg.

I vores firma er høj faglighed og grundigt arbejde byggesten for de resultater, vi skaber hos vores mange kunder. Derfor kan du også være sikker på at få godt håndværk, når du vælger os til din opgave, uanset hvor i Nordjylland du ønsker hjælp.

  • Nordjysk firma med lokale håndværkere
  • Godt håndværk til private og erhverv
  • Mange års erfaring i branchen
  • Høj kvalitet med levering til tiden
  • Skræddersyet tilbud med en god pris

Hos Rødgaard Byg er vi specialister i renovering af huse og lejligheder. Derfor kan vi hjælpe dig med en række forskellige opgaver.

Få en pris på spartling af vægge

I Rødgaard Byg er det kompetente håndværkere med mange års erfaring, der udfører alle opgaver. Maling af huse og lejligheder er opgaver, vi ofte udfører. Og vi står bl.a. for at skabe et godt grundlag inden det efterfølgende malerarbejde med veludført fuldspartling og opsætning af filt eller væv.

Ønsker du professionel hjælp fra dygtige fagfolk, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig hurtigst muligt, så du kan nå i mål med dit projekt. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og få samtidig en god pris på fuldspartling af vægge eller opsætning af filt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Rødgaard Byg er et kombineret tømrer- og malerfirma i Nordjylland. Inden for malerområdet har vi malere, der er dygtige til at spartle, opsætte filt eller væv samt male. Altså en komplet pakke, der giver sikkerhed for et flot resultat. Også selvom man kun vælger enkelte dele.

Ønsker du eksempelvis hjælp til fuldspartling og opsætning af filt, er det en opgave, du med glæde kan overlade til Rødgaard Byg. Vi lever nemlig af at skabe forbedringer i private hjem, bl.a. renovering og maling af huse og lejligheder. Men også som maler til erhverv i forbindelse med større bygge- og renoveringsprojekter. Og det giver sikkerhed for et flot resultat.

Uanset om du blot skal have hjælp til fuldspartling af vægge i dit hjem, eller du ønsker mere end det i form af spartling og opsætning af filt, er du velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for, at du kan få en god pris på fuldspartling og opsætning af filt eller væv.

Et ofte stillet spørgsmål er, om man skal vælge fuldspartling eller filt. Begge løsninger har klare fordele, som du helt sikkert vil få glæde af. Om det ene eller andet valg er det rette for dig, hjælper vi gerne med. For hos Rødgaard Byg har vi nemlig dygtige folk med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi også nemt fortælle dig, om du bør vælge fuldspartling eller filt i dit hjem.

Uanset om du så ender med at vælge fuldspartling eller filt, kan du få løst opgaven af os. Det er trods alt ét af de arbejdsområder, hvor vi er specialister. Og vi kan også rådgive dig, inden du træffer en beslutning. På den måde får du den optimale hjælp – ikke kun hjælp til opsætning af filt, men om du i det hele taget skal vælge filt, væv eller noget helt tredje.

Hvad koster det at få fuldspartlet vægge? Det spørgsmål stilles vi ofte. Svaret varierer meget alt efter opgavens omfang og karakter. Så ønsker du et konkret svar på dette, giver vi gerne en skræddersyet pris på fuldspartling af vægge i dit hjem. Det kræver dog, at vi får en snak med dig om dine ønsker til opgaven og resultatet.

I Rødgaard Byg har vi mange dygtige malere, som bl.a. kan hjælpe med spartling af vægge. Vores malerarbejde er dog også i top, så med valget af os vil du få en komplet løsning i høj kvalitet – til tiden, selvfølgelig. Kontakt os allerede i dag og få en god pris på fuldspartling af vægge, opsætning af filt, eller hvilken anden opgave du har til os. Vi er helt klar til at hjælpe dig i mål hurtigst muligt.

Når mange af vores kunder, der ønsker hjælp til opsætning af filt, kontakter os, er det ofte fordi, de gerne vil have en pris på spartling og filt – eller blot en pris på opsætning af filt. Og det kan de selvfølgelig få hos os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Det gør det alt andet lige nemmere at få overblik over, hvad det koster at få hjælp til opsætning af filt.

Til hver eneste opgave vi er hyret til – eller til hver forespørgsel om en pris på opsætning af filt – er der ingen skjulte gebyrer eller mærkelige ekstraudgifter. Du får en pris på opsætning af filt eller væv, der er både fair og fast. Så ved du, hvad du har at gøre med. I Rødgaard Byg ønsker vi nemlig, at vores kunder får klarhed og syn for sagen, så de føler sig trygge fra start til slut. Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker en god pris på opsætning af filt eller væv.