Tømrer døgnvagt

Har du akut brug for en tømrer til afdækning efter stormskader, vandskader, hærværk eller indbrud, kan du altid kontakte Rødgaard Bygs tømrer-døgnvagt. Vi er klar til at hjælpe dig, når du har allermest brug for det.

Telefonnr. tømrer-døgnvagt

Tel: +45 2715 0063

Kontakt vores tømrer-døgnvagt
når behovet er der

Skader og uheld kan opstå ud af det blå. Når det sker, er det godt at kunne komme i kontakt med en tømrer-døgnvagt, som kan tage sig af ’problemet’. Eller i det mindste komme med en midlertidig løsning, indtil du ved, hvad næste skridt skal være. Vi kan f.eks. hjælpe dig med afdækning efter hændelser som disse:

  • Stormskader
  • Vandskader
  • Indbrud
  • Hærværk

Rødgaard Byg er et nordjysk tømrerfirma med mange års erfaring. Vi holder til centralt i Nordjylland, så det er nemt og hurtigt for os at nå frem og hjælpe dig. Har du akut brug for en tømrer i Nordjylland, kan du derfor altid kontakte os. Vi hjælper gerne til i Hjørring, Aabybro, Brønderslev og andre nordjyske byer.

Vi klarer også gerne
de efterfølgende reparationer

Når der er akut behov for en tømrer-døgnvagt, kan du altid kontakte Rødgaard Byg. Udover det akutte tømrerarbejde, som skal klares hurtigst muligt, kan vi også hjælpe dig med det efterfølgende reparationsarbejde. Har det din interesse, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.